GDPR

SAFETY

PARTNERSHIP

PROFESSIONALISM

THE GENERAL DATA

PROTECTION REGULATION

INTERACTIV SERVICE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana.

Aceasta Politica de Confidentialitate defineste modul in care noi, INTERACTIV SERVICE SRL colectam, stocam si utilizam datele dvs. personale cand accesati sau interactionati cu website-ul nostru https://interactivservice.ro.

CUM COLECTAM SAU OBTINEM INFORMATII:

Cand furnizati datele respective – prin contactarea noastra, prin abonarea la newsletter, cu ocazia vizitelor efectuate de agentii de teren la sediul societatii dvs.

TIPUL DE DATE COLECTATE:

In accesarea site-ului si utilizarea serviciilor oferite, doar in cazurile in care este necesara obtinerea unui “nume de utilizator”, emiterea unui contract de vanzare-cumparare, emiterea facturii proforme si a facturii fiscale sunteti de acord sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre societatea dumneavoastra si despre reprezentatul legal sau persoana de contact asa cum se solicita in formularul de inregistrare ca utilizator, in contractul de vanzare-cumparare, in factura proforma si in factura fiscala.

In cazul in care informatiile nu sunt adevarate, inexacte sau incomplete, INTERACTIV SERVICE SRL isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra fara nici o notificare prealabila. Utilizatorii site- ului au posibilitatea ca in orice moment sa vizualizeze si sa modifice datele personale in cazul in care au intervenit modificari.

Datele solicitate in formularul de contact necesare la crearea utilizatorului, emiterea contractului de vanzare-cumparare si pentru facturare sunt:

denumire societate, adresa sediu social, date de identificare fiscala (CUI, nr. de inregistrare in Registrul Comertului), adrese livrare (puncte de lucru), adresa web, telefon, fax, referinte bancare (cont IBAN si denumire banca), nume si prenume reprezentant legal sau al persoanei de contact din cadrul societatii, seria si numarul documentului de identitate, functie, e-mail, telefon mobil, semnatura. Alte date colectate: adresa IP a computerului, a tipului de browser folosit si paginile vizualizate, a referintelor.

Toate aceste date sunt necesare pentru validarea comenzii, livrarea bunurilor si emiterea facturilor pentru bunurile livrate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Telefon

Cand ne contactati prin telefon colectam numar de dvs de telefon si orice alte informatii pe care ni le furnizati in timpul conversatiei cu noi.

Nu inregistram apelurile telefonice.

Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nicio justificare la prelucrarile datelor sale personale

SCOPUL COLECTARII DATELOR ESTE:

De a crea utilizator si parola clientilor interesati, pentru conectarea la platforma online unde se pot plasa comenzi. Datele vor fi folosite si pentru activitati de comunicare si informare referitoare la produsele si ofertele comerciale ale societatii INTERACTIV SERVICE SRL, informatii despre site, solutionarea cererilor, intrebarilor sau reclamatii/sesizari facute de catre clienti, introducerea clientului in baza de date, emiterea contractului de vanzare-cumparare, emiterea avizelor, emiterea notificarilor de plata, emiterea facturii proforme si a facturii fiscale, profilarea comportamentului utilizatorului, furnizarea de informatii prin intermediul e-mail-ului, SMS-ului, telefonului, platformelor de social media, oferte speciale sau alte forme de publicitate, precum si furnizarea de informatii financiar-contabile fara a se limita la verificarea de sold, compensari, transmitere fisa client, chitante, op-uri, Cec, Bo, la solicitarea acestuia sau cand situatia o cere.

PARTAJAREA DATELOR

Exista posibilitatra ca datele personale de identificare colectate de INTERACTIV SERVICE SRL sa fie difuzate catre terte parti, furnizori de servicii, respectiv curierat, IT, etc. Datele non-personale, stocate pe site si in serviciul de monitorizare a traficului Google Analyetics, de asemenea nu sunt partajate si sunt folosite doar pentru analize asupra performantei site-ului si a comportamentului utilizatorilor.

Vom utiliza informatiile dvs. in legatura cu punerea in aplicare sau cu potentialul de aplicare a drepturilor noastre legale, inclusiv, de exemplu schimbul de informatii cu agentiile de colecatre a datoriilor, daca nu platiti sumele datorate atunci cand sunteti obligat contractual sa faceti acest lucru. Drepturile noastre legale pot fi contractuale sau necontractuale.

De asemenea este posibil sa fie necesar sa utilizam datele dvs daca suntem implicati intr-un litigiu cu dvs sau cu o parte terta, de exemplu, fie pentru a rezolva litigiul, fie ca parte a medierii, arbitrajului sau a unei hotarari judecatoresti sau a unui proces similar.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre INTERACTIV SERVICE SRL si sunt comunicate numai la solicitarea institutiilor statului abilitate in acest sens, dar numai in urma unei cereri oficiale si legale adresate noua de catre acestea.

DURATA STOCARII DATELOR DVS

Va vom pastra informatiile doar atat timp cat vor fi necesare, luand in considerare urmatoarele:

– Scopul si utilizarea informatiilor dvs atat in prezent cat si in viitor, spre exemplu daca este necesar sa continuam stocarea acelor informatii pentru a continua sa ne indeplinim obligatiile in baza unui contract cu dvs sau sa va contactam in viitor. Daca avem obligatia legala de a continua prelucrarea informatiilor.

– Nivelurile de risc, cost, si responsabilitate implicate in continuarea detinerii informatiilor.

– Cat de greu este sa ne asiguram ca informatiie pot fi actuale si exacte.

– Orice circumstante inconjuratoare relevante.

SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Societatea noastra recunoaste importanta respectarii tuturor procedurilor legale necesare, legate de securitatea datelor cu caracter personal si a luat in acest sens masuri necesare pentru a oferi un nivel optim de siguranta.

Toate informatiile legate de datele personale ale utilizatorilor/abonatilor sunt tratate ca date confidentiale. Societatea utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, care protejeaza datele confidentiale pe care utilizatorii/abonatii le ofera prin intermediul website- ului sau in orice altfel (E-mail sau telefonic).

Luam masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru a va asigura informatiile si pentru a proteja impotriva utilizarii neautorizate sau ilegale si a pierderii sau distrugerii accidentale, inclusiv:

– Partajarea si furnizarea accesului la datele dvs. in masura minim necesara, sub rezerva restrictiilor de confidentialitate, acolo unde este cazul si in mod anonim, ori de cate ori este posibil;

– Folosirea serverelor securizate pentru stocarea informatiilor;

– Verificarea identitatii oricarei persoane care solicita accesul la informatii inainte de a le acorda acces la informatii;

– Transferam datele dvs. doar prin intermediul unui sistem inchis sau prin transferuri de date criptate.

Daca este cazul, INTERACTIV SERVICE SRL foloseste tehnici de criptare si instaleaza fire-wall-uri. Utilizatorii sunt de acord ca sunt unicii responsabili pentru toate activitatile care au loc sub numele de inregistrare si parola aferenta fiecarui cont de utilizator.

Transmiterea informatiilor pe internet nu este in intregime sigura si daca ne transmiteti informatii prin intermediul internetului faceti acest lucru in intregime pe propriul risc.

Nu putem fi responsabili pentru nici un fel de cheltuieli, piederi de profit, prejudicii ale reputatiei, daune, datorii sau orice alta forma de pierdere sau prejudiciu suferita de dvs ca rezultat al deciziei dvs de a ne transmite informatii prin astfel de mijloace.

DREPTURILE PERSOANEI VIZATE

Sub rezerva unor restrictii privind anumite drepturi, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Aveti obligatia de a anunta societatea INTERACTIV SERVICE SRL in cazul in care apar modificari referitoare la datele cu caracter personal difuzate pana in prezent in termen de 15 zile calendaristice.

In cazul in care solicitati acces la informatiile dvs. suntem obligati sa folosim toate masurile rezonabile pentru a va verifica identitatea inainte de a face acest lucru reducand astfel riscul de frauda de identitate, de furt de identitate sau acces general neautorizat la informatiile dvs.

Aveti de asemenea urmatoarele drepturi:

– Sa obiectati la utilizarea sau prelucrarea informatiilor de catre noi pentru a indeplini o sarcina de interes public sau in interesul nostru legitim, inclusiv „profilarea” comportamentului.

– Sa obiectati la utilizarea sau prelucrarea datelor dvs. in scopuri de marketing direct.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de mail office@interactivservice.ro sau la adresa sediului social a INTERACTIV SERVICE SRL: Sos Alexandriei, Nr 327, Loc Bragadiru, Jud. Ilfov.

MODIFICARI ALE POLITICII DE CONFIDENTIALITATE

Orice modificare a politicii de securitate va fi publicata in cadrul paginii web: https://interactivservice.ro.

Descarca aici Politica de Protectia Datelor Personale.

Follow us online and find out the latest news:

At Interactiv Service we take pride in our ability to deliver quality services when you need them the most. Our experienced engineers have all the necessary tools and knowledge available to them in order to conduct quick repairs, whilst also focusing on safety and quality. When you bring the vehicle to Interactiv, you can rest assured that the problem will be remedied in the shortest amount of time so you can be ready to get on the road.

Ne poti suna la

Sau completeaza formularul si revenim catre tine in cel mai scurt timp

×